Zijn radiospots passé?

Nee hoor! Wij weten uit ervaring dat ze nog steeds veel worden beluisterd en dat ze impact hebben, als je het aandurft om uit de massa te springen natuurlijk. Het verhaal over jouw product, brand of bedrijf op de (lokale) radio? Lees snel verder en leer hoe eenvoudig en betaalbaar dat is!

Een heldere voice-over voor je projecten

Jouw verhaal in een frisse radiospot!

Je radiospot visueel verspreiden via sociale media

Voor Koffie Robby maakten we een reclamespot waarmee ze succesvol adverteerden op twee verschillende radiozenders. Het verhaal uit de spot sloeg aan en diverse klanten vermeldden stukjes uit het spotje toen ze voor het eerst de koffiezaak van Robby en Pascale binnentraden. Daarom wilden ze het succes van hun radiospot ook graag op een visuele manier via sociale media verspreiden. Dit leverde dit frisse ensemble op. 

Zin gekregen in koffie na het bekijken van het spotje? Dat is de bedoeling!
Je kunt hun koffie bestellen via http://koffierobby.be

Radiospots met een verhaal!

Je kunt bij ons terecht voor leuke reclamespots met een verhaal. We bekijken dan samen hoe we de unieke kwaliteiten van je business in een tof verhaal kunnen gieten dat bij blijft. Zo kwam ook fotobedrijf Malumax bij ons aankloppen. Wij schreven voor hen een reclamespot op maat en gaven die een beetje couleur locale. 

Radiospot, the sequel!

Na een boel leuke reacties van bezoekers van hun fotowinkel op hun unieke reclamespot hadden de fotografen van Malumax de smaak te pakken. Ze vroegen ons om een reeks leuke vervolgspots te maken die dan afwisselend op de lokale radio werden afgespeeld. Zo kregen luisteraars een Malumaxspotje te horen, maar niet telkens hetzelfde, met toch een aantal terugkerende, memorabele personages. Die aanpak miste zijn doel niet!

De klassieke reclamespot

Om de reeks af te maken, bestelde Malumax nog een eerder klassieke reclamespot die geschikt is voor alle radiostations. Hiermee wilden ze een ruimer doelpubliek aanspreken. En ook dat doen we heel graag natuurlijk!

Een klassieke spot hoeft helemaal niet saai te zijn maar kan ook smaakvol de eigenheid van een bedrijf naar voren brengen met het juiste deuntje en wat sfeervolle geluidseffecten. Dat heeft het bedrijf Building Butlers ook goed begrepen. 

Heb je zelf inspiratie gekregen om een reclamespot te laten maken? Een gepersonaliseerd reclamespotje inclusief het schrijven van het script en alle rechten voor het verspreiden, is al mogelijk vanaf € 250. 

Radiospots op maat

Een radiospot laten maken hoeft niet duur te zijn en ook niet lang te duren. We volgen meestal een vaste werkwijze:

  1. Online of live interview met de klant over doel van de spot, kennismaking met het bedrijf.
  2.  Afleveren van 3 tot 5 scriptjes voor het doeleinde van de klant. 
  3. De klant geeft feedback en maakt een keuze of een selectie van 2 scripts.
  4. Eventueel maken we een radiospot van 2 geselecteerde scriptjes. De klant krijgt deze te horen als radiospot, geeft eventueel feedback en kiest hieruit zijn favoriet.
  5. De klant koopt het gekozen spotje aan en krijgt dit (inclusief alle rechten) in het formaat naar keuze toegestuurd. Hij legt zelf de contacten met de radiozender. Dit om de klant qua doelpubliek (lokaal, nationaal, niche, …) en budget 100 % vrije keuze te geven. Op vraag geven we wel graag advies op basis van onze ervaring. 

Prijzen zijn vanaf € 250 voor een radiospot. Dit omvat het schrijven van de scriptjes en het uitwerken van 1 radiospot. Bij het uitwerken van 2 spots betaal je een meerprijs maar heb je achteraf ook de optie om de 2 varianten van een spotje aan te kopen voor een kortingsprijs.

Voorbeeld radiospot Tuin Luxe – variant op gelanceerde radiospot

Kortingen?

Heb je bij ons al eens een spotje laten maken en wil je graag achteraf wat kleine aanpassing laten maken? Dan betaal je uiteraard niet voor een compleet nieuwe spot, maakt niet uit hoe lang dit geleden is…
Heb je een speciaal verzoek? Wil je bv. 5 radiospots voor je verschillende filialen waarbij enkel de contactgegevens verschillen? Dan kunnen we een prijsvoorstel op maat sturen. 

Kant-en-klare radiospots

Misschien heb je geen zin in heen-en-weer communicatie en een lange zoektocht naar de perfecte reclamespot. Misschien bestaat er al een spot die past bij je bedrijf. Neem daarom eens een kijkje in onze catalogus met kant-en-klare radiospotjes. 

Toch liever een radiospot op maat?

Voice-over voor jouw TV-spot

Ben jij reclameproducent? Dan ben je beslist geen concurrent!

Ook voor andere producenten van reclamespots leveren we graag een professionele voice-over aan. Dat deden we voor de tv-spotjes voor Aya, een educatieve productie van Hoaxland die kleuters wegwijs maakt in het verkeer. 

Scroll naar boven